Sorteer op

Prachtige kaarten voor jouw winkel

Kaarten met illustraties van vogels, bloemen en bosdieren

Stokwolf heeft een prachtige, steeds groeiende collectie postkaarten en kerstkaarten geinspireerd op de natuur die je kunt bestellen voor wederverkoop (wholesale) in je winkel. De kaarten worden al heel veel leuke winkels, cafétjes en museumwinkels in Nederland en Europa verkocht. Deze kaarten zijn eigenlijk kleine kunstwerkjes en worden daarom ook vaak gekocht als decoratie in huis.  De illustraties zijn gemaakt door Thalysia van Esch en in de meeste gevallen geschilderd met aquarel of gouache en gedrukt op een gebroken witte papiersoort die chloorvrij gebleek is  (FSC gecertificeerd). Wil je deze natuurkaarten verkopen in je winkel? Vraag dan een inlogcode voor je winkel aan.

Vogelkaarten

De collectie met kaarten van vogels is heel uitgebreid. Van bekende tuinvogels, zoals het roodborstje, de merel, het pimpelmeesje en de heggemus zijn er ook kaarten met illustraties van waddenvogels, uilen en weidevogels. De vogelkaarten zijn geschilderd met gouache of aquarel. Ook zijn er op de kerstkaarten veel vogels te vinden, zoals het roodborstje en de staartmees. Bekijk hier alle vogelkaarten.

Planten en bloemen

Je kunt kiezen uit een uitgebreide serie van mooie kaarten met bloemen en kamerplanten. Prachtige wilde bloemen en kruiden als de kamille, venkelkruid, het vergeet-me-nietje, maar ook pot- of kamerplanten zoals een geranium en een calathea. Ze zijn heel mooi te combineren met de vogelkaarten en zowel geschikt als verjaardagskaart als rouwkaart. De bloemenkaarten zijn geschilderd met gouache of getekend met kleurpotlood. Bekijk hier alle planten- en bloemenkaarten.

Bos

In de serie boskaarten vind je kaarten van bosdieren zoals een edelhert, wild zwijn vos. Maar ook kaarten met paddenstoelen, zoals de vliegenzwam, de inkzwam en de melksteelmycena en vogels die je tegen komt in het bos. De bosdieren- en paddenstoelenkaarten zijn geschilderd met gouache. Bekijk hier de boscollectie.

Wad en weide

Ligt je winkel in het landelijk gebied,dichtbij de kust of op een waddeneiland, dan is het heel leuk om kaarten te hebben met het thema wad en weide. Deze serie kaarten bestaat uit een zeehond en prachtige Hollandse weidenvogels als de grutto, de kievit en vliegende kraanvogels en waddenvogels als de schattige drieteenstrandloper, de strandplevier en de eigenwijze zilvermeeuw. Voor geboortefelicitaties is de kaart met de ooievaar erg geschikt. De wad en weide kaarten zijn geschilderd met gouache. Bekijk hier de wad-en weidecollectie.

Kerstkaarten

Stokwolf heeft een uitgebreide serie kerstkaarten. Elk jaar wordt deze aangevuld met nieuwe kaarten. Populair zijn de kerstkaart met het roodborstje en kerstkaarten met knusse winterhuisjes. Ook de kerstcollectie is geïnspireerd op de natuur; veel vogels, bloemen en een natuurlijke omgeving. Bekijk hier de kerstcollectie.

Kaarten kopen voor eigen gebruik

Op deze website kun je uitsluitend kaarten kopen voor wederverkoop. Wil je kaarten voor eigen gebruik kopen? Dat is mogelijk in de webshop van Stokwolf. Daar vind je de gehele collectie.

© 2016 - 2024 stokwolf-wholesale.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel