per pagina
Sorteer op
    1 - 12 van 24 resultaten
  • 1
  • 2

Prachtige planten- en bloemen kaarten voor wederverkoop in je winkel

Geschilderde bloemenkaarten met wilde bloemen en huiskamerplanten

Wil je graag kaarten met planten en bloemen verkopen in je winkel? In de collectie van Stokwolf vind je een uitgebreid aantal kaarten met prachtige, verfijnde illustraties van bloemen en planten. Prachtige kaarten met wilde bloemen en kruiden als de kamille, de dropplant, de paardenbloem, maar ook potplanten zoals een geranium en een avocadoplant. Met hun kleurrijke palet, staan ze prachtig in je winkel en zijn ze heel goed te combineren met alle andere kaarten uit de Stokwolf collectie. De kaarten van Stokwolf zijn net kleine kunstwerkjes. Ze worden niet alleen geschikt om te versturen, maar zijn ingelijst ook heel mooi aan de muur of in een kaartenhouder.

Alle illustraties zijn getekend met kleurpotlood of geschilderd met gouache of aquarel door Thalysia van Esch. De bloemen en planten die zij tekent komen vaak uit haar eigen huis en tuin of heeft ze gevonden tijdens haar vakanties. Wil je deze kaarten verkopen in je winkel? Vraag dan een inlogcode aan. Na goedkeuring van je aanvraag, kun je de kaarten gelijk bestellen.

Bloemen kaarten voor mooie en droevige momenten

Net als een echt bosje bloemen zijn bloemenkaarten geschikt voor elk moment. De kaarten van Stokwolf zijn kleurrijk en heel geschikt als kaart voor mooie momenten, cadeaukaartje of als kaart om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt. De getekende bloemen zijn ingetogen en worden ook vaak gebruikt als troostkaart of condoleancekaart. Op de voorzijde van de kaart staat geen tekst en de achterzijde van de kaart is vrijwel leeg. Er is daarom veel ruimte voor een persoonlijke boodschap.

Kerstkaarten met bloemen

Stokwolf houdt van planten en bloemen, dus op haar kerstkaarten staan ook vaak planten en bloemen! Soms bevat de kaart uitsluitend bloemen zoals 'kerstkaart Eilandbloemen' maar vaak zijn de bloemen onderdeel van de illustratie, zoals bij 'kerstkaart Huisje bessenboom'. Alle kerstkaarten in de collectie vind je op de pagina 'kerst en winter'. 

Papierkwaliteit en milieu

Alle kaarten van Stokwolf worden digitaal gedrukt in Nederland op een prachtige, gebroken witte papiersoort. Dit papier is ongestreken waardoor het een zachte natuurlijke uitstraling heeft en makkelijk is om te beschrijven. Het papier is chloorvrij gebleekt, zonder optische witmakers en FSC-gecertificeerd.

Stokwolf verzendt haar pakketten zoveel mogelijk zonder plastic. Zo is het opvulmateriaal altijd van papier en wordt altijd papiertape gebruikt om de verpakking te sluiten. Dozen die Stokwolf zelf van haar leveranciers ontvangt worden zoveel mogelijk hergebruikt. Soms kan aan deze dozen nog wel plastic tape zitten. Kijk op de pagina 'Stokwolf en het milieu' voor meer informatie.

Planten- en bloemenkaarten kopen voor eigen gebruik

De kaarten die op Stokwolf wholesale verkocht worden zijn uitsluitend bedoeld voor retailers. Wil je deze kaarten voor jezelf kopen, ga dan naar de website Stokwolf.nl. Daar kun je de gehele collectie vinden. Wil je graag een geboortekaartje met de bloemenillustraties van Stokwolf, ga dan naar de website Stokwolf-kaartenlab.nl. Daar kun je zelf je geboortekaartje aanpassen en samenstellen met de illustraties van Stokwolf.

 

 

© 2016 - 2024 stokwolf-wholesale.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel