Sorteer op

Alle mini kaartjes

Lieve mini kaartjes en cadeaukaartjes voor wederverkoop in je winkel

Mini kaartjes en cadeaukaartjes zijn leuke kleine kaartjes met een blanco achterkant. Ze zijn voorzien van prachtige illustraties van vogels, bosdieren, bloemen en planten. De mini kaartjes hebben het formaat A7, wat ongeveer de helft van een normale postkaart is. De cadeaukaartjes zijn wat kleiner en hebben afgeronde hoekjes. De cadeaukaartjes hebben een voorbedrukte tekst op de voorzijde. Beide kaartjes hebben een vrijwel geheel blanco achtergrond, waardoor je er een persoonlijke boodschap op kwijt kunt.

Waarvoor kun je mini kaartjes en cadeaukaartjes gebruiken?

Ze zijn erg leuk om bij een cadeautje te voegen of aan een boeketje te hangen. Ook in een houten kaartenhouder of ingelijst aan de muur zijn erg mooi. De mini kaartjes hebben geen voorbedrukte tekst en de cadeaukaartjes een vrij algemene tekst. Dit maakt ze geschikt om  voor verschillende gelegenheden te gebruiken. Vanwege hun kleine formaat hebben ze een hoge aaibaarheidsfactor en zijn daarom een eyecatcher in de winkel.

Keuze uit setjes en losse kaartjes

Er kunnen zowel losse kaartjes als setjes worden ingekocht. Losse kaartjes staan erg mooi in een display op de toonbank en geeft de klant de mogelijkheid om zelf een leuke selectie te maken. De setjes staan erg leuk in de winkel en zijn heel geschikt als cadeautje. Bij een aantal setjes zijn enveloppen gevoegd. Bij de setjes cadeaukaartjes is er gekozen voor de thema's vogels, tuin, bos en winter. Het setje cadeaukaartjes 'Tuin' is erg leuk voor de lente, cadeaukaartjes 'Bos' voor de herfst en 'Winter' voor kerst. Van de minikaartjes zijn er twee setjes met vogels 'Wad en weide' en 'Vogels en bloem'. Het setje met wad- en weidevogels is erg populair in winkels die dichtbij de kust of in het waddengebied liggen.

Wholesale mini kaartjes en cadeaukaartjes

De minikaartjes en cadeaukaartjes die op deze website verkocht worden zijn uitsluitend bedoeld voor wederverkoop in winkels. Wil je deze ze verkopen in je winkel? Vraag hier je inlogcode aan. 

Particulieren kunnen op de website Stokwolf.nl kaartjes bestellen. Daar is de gehele collectie te vinden. 


 

© 2016 - 2024 stokwolf-wholesale.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel