Sorteer op

Vogelkaarten voor wederverkoop in je winkel

Prachtige vogelkaarten met geschilderde illlustraties

De collectie van Stokwolf bevat een uitgebreid, al maar groeiend aantal vogel kaarten. Met al hun kleurrijke verenkleden, zijn ze niet alleen leuk om te verkopen maar staan ze ook prachtig in je winkel. De kaarten van Stokwolf zijn eigenlijk kleine kunstwerkjes. Ze worden niet alleen gekocht om te versturen, maar ook als (woon)decoratie. Ze zijn heel mooi ingelijst aan de muur of met samen met foto's en mini kaartjes in een kaartenhouder.

Alle illustraties van de vogelkaarten zijn getekend of geschilderd door Thalysia van Esch. Ze startte deze serie met de uitdaging om alle vogels die zij tijdens haar wandeling tegenkwam te gaan tekenen en schilderen. Uiteindelijk is het een hele grote collectie geworden, waarbij ze bijna alle vogels ook in het echt heeft gezien. Wil je deze vogelkaarten verkopen in je winkel? Vraag hier je inlogcode aan. Na goedkeuring van je aanvraag, kun je de kaarten gelijk bestellen.

Tuinvogels

Populair zijn de kaarten met Nederlandse tuinvogels, zoals het roodborstje, de merel, het pimpelmeesje en de heggemus. Tuinvogels nemen voor veel mensen een bijzondere plek in hun leven, omdat ze in hun dagelijkse woonomgeving te zien zijn of omdat ze doen herinneren aan een overleden familielid of vriend. De kaarten met tuinvogels worden daarom ook vaak gekocht als troostkaart of condoleancekaart.

Waddenvogels

Heb je een winkel dichtbij zee dan zijn de kaarten met illustraties van waddenvogels erg leuk. Denk aan een schattige drieteenstrandloper of een eigenwijze zilvermeeuw. Als mensen deze vogels tijdens een (strand)wandeling hebben gespot, vinden ze het vaak erg leuk om een kaartje mee te nemen als souvenir. Op de pagina 'wad- en weide' zijn alle kaarten verzameld die een relatie hebben met het kust- of waddengebied.

Weidevogels en uilen

Nederlandse weidevogels zijn een soort iconen van het buitengebied. De meest bekende zijn misschien wel de grutto en de kievit. Maar ook de vliegende kraanvogels en de ooievaar worden tegenwoordig weer vaak gezien. In de collectie van Stokwolf vind je kaarten met prachtige weidevogels. Naast weidevogels heeft Stokwolf ook een paar kaarten met uilen in de collectie zoals de kerkuil en de steenuil. Tip: de ooievaar wordt vaak gekocht als geboortefelicitatie.

Kerstkaarten

Stokwolf houdt van vogels, dus op haar kerstkaarten staan ook vaak vogels! Soms bevat de kaart een portrait van de vogel zoals bij de 'kerstkaart Roodborstje' maar soms zijn de vogels figuranten in de illustratie, zoals bij 'kerstkaart Huisje bessenboom'. Alle kerstkaarten in de collectie vind je op de pagina 'kerst en winter'. 

Drukkwaliteit en milieu

Alle kaarten van Stokwolf worden digitaal gedrukt in Nederland op een prachtige, gebroken witte papiersoort. Dit papier is ongestreken waardoor het een zachte natuurlijke uitstraling heeft en makkelijk is om te beschrijven. Het papier is chloorvrij gebleekt, zonder optische witmakers en FSC-gecertificeerd.

Stokwolf verzend haar pakketten zoveel mogelijk plastic vrij. Zo is het opvulmateriaal altijd van papier en wordt altijd papiertape gebruikt om de verpakking te sluiten. Dozen die Stokwolf zelf van haar leverancies ontvangt worden zoveel mogelijk hergebruikt. Soms kan aan deze dozen nog wel plastic tape zitten. Kijk op de pagina 'Stokwolf en het milieu' voor meer informatie.

Vogelkaarten kopen voor eigen gebruik

De kaarten die op Stokwolf wholesale verkocht worden zijn uitsluitend bedoeld voor wederverkoop in winkels. Wil je voor jezelf vogelkaarten kopen, ga dan naar de website Stokwolf.nl. Daar kun je de gehele collectie vinden. Wil je graag een geboortekaartje met de vogelillustraties van Stokwolf, ga dan naar de website Stokwolf-kaartenlab.nl. Daar kun je zelf je geboortekaartje samenstellen met de illustraties van Stokwolf.

 

© 2016 - 2024 stokwolf-wholesale.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel